Безплатен курс по front-end development


Телерик отново дадоха шанс за развитие на редица млади хора, този път в областта на уеб дизайна и уеб програмирането. За радост на всички нас курса по разработка на уеб приложения, който се провежда в учебната зала на Телерик е напълно безплатен.
Курса обхваща около 4 месеца, като се провежда един път седмично по 4 часа . Също така има възможност и за онлайн обучение. За целта на курса са се събрали екип разработчици в областта, готови да споделят знанията и опита си.
Курсът е подходящ за прохождащи уеб програмисти и дизайнери, но се разглеждат и много тънкости в областта на front-end development.
Front-end курсът се състои от две части. В първата част се набляга на HTML и CSS технологиите, също така се разглежда работа с Photoshop и рязане на сайтове. Освен това се изучават основите на JavaScript и се обръща внимание и на работа с CMS системите и Wordpress. Отделя се време и за SEO.
Втората част на курса разглежда тепърва прохождащите технологии като HTML5 и CSS3, като дава доста задълбочени познания и по JavaScript и JQuery.
По време на провеждане на курса на Телерик по HTML,CSS и Javascript, обучаващите се получават различни задачки, които им позволяват да затвърдят уменията си. Всяка част от курса завършва с практически проект, като доказалите се студенти като най-добри получават сертификати съответно Certified Web Front-End Developer" и "Certified Advanced Web Front-End Developer".
Препоръчвам безплатния курс по front-end, защото смятам, че би бил много полезен и би дал страхотен старт за всички, начинаещи и желаещи да се развиват в тази област, уеб програмисти и уеб дизайнери.

Comments

  1. Благодаря за споделената информация! Открих доста интересни неща в сайта им :)

    ReplyDelete
  2. Sebagai bettor yang gemar memainkan permainan kartu online, maka Anda wajib mencoba untuk memainkannya.
    asikqq
    dewaqq
    sumoqq
    interqq
    pionpoker
    bandar ceme terpercaya
    hobiqq
    paito warna terlengkap
    bocoran sgp

    ReplyDelete

Post a Comment