Безплатен курс по front-end development


Телерик отново дадоха шанс за развитие на редица млади хора, този път в областта на уеб дизайна и уеб програмирането. За радост на всички нас курса по разработка на уеб приложения, който се провежда в учебната зала на Телерик е напълно безплатен.
Курса обхваща около 4 месеца, като се провежда един път седмично по 4 часа . Също така има възможност и за онлайн обучение. За целта на курса са се събрали екип разработчици в областта, готови да споделят знанията и опита си.
Курсът е подходящ за прохождащи уеб програмисти и дизайнери, но се разглеждат и много тънкости в областта на front-end development.
Front-end курсът се състои от две части. В първата част се набляга на HTML и CSS технологиите, също така се разглежда работа с Photoshop и рязане на сайтове. Освен това се изучават основите на JavaScript и се обръща внимание и на работа с CMS системите и Wordpress. Отделя се време и за SEO.
Втората част на курса разглежда тепърва прохождащите технологии като HTML5 и CSS3, като дава доста задълбочени познания и по JavaScript и JQuery.
По време на провеждане на курса на Телерик по HTML,CSS и Javascript, обучаващите се получават различни задачки, които им позволяват да затвърдят уменията си. Всяка част от курса завършва с практически проект, като доказалите се студенти като най-добри получават сертификати съответно Certified Web Front-End Developer" и "Certified Advanced Web Front-End Developer".
Препоръчвам безплатния курс по front-end, защото смятам, че би бил много полезен и би дал страхотен старт за всички, начинаещи и желаещи да се развиват в тази област, уеб програмисти и уеб дизайнери.

Comments

  1. Благодаря за споделената информация! Открих доста интересни неща в сайта им :)

    ReplyDelete

Post a Comment